25 Haziran 2007 Pazartesi

"ADA"nmış Şarkı...




Özlenen ve gidilemeyen yerler projesi haline gelen gezi planlarımızdan bir diğerini de dün gerçekleştirdik nihayet.. Sıcaklarla boğuşurken,püfür püfür esen ada vapuru sefamızla,projemizin 4. ayağı Büyükada'daydık...Yine hafızalardan silinmeyecek anılarla dolu, sımsıcak insanlarla ciddi sıcak koca bir gün geçirdik..

Burhaniye Cemiyet Hayatının renkli simaları :) Burcu,Selin ve Neslihan'ın da İstanbula gelişiyle gezimiz daha bir canlı ve renkli hale geldi elbette ki .
Sevgili insanlar erinç,irem,buğra,emir ve betüş'e de bu güzel gün için teşekkürlerimi sunuyorum..
. Emeği geçenler...adını Duman koyduğum sevgili kedi,erinç petshop,halay çeken türbanlı arkadaşlar,köşkler,aşıklar ormanı,faytoncu amcalar,adalar vapuru,kumpirci dede,yol üstündeki cami(Burcu bilir),vapurda çay simit,ada dönüşü vapur maceraları(limon sıkacağı satan abi,bıçak satan amca ve vapur kalabalığı(?!) ),kaynamış mısır,dondurmalarımız,Neslihan ın taklitleri,vitrindeki yeşil elbise,hatırla sevgili köşkleri,kahkahalarımız,sohbetlerimiz,geyikleirmiz ve fotoğraf çekimlerimizle ada olup geldik evlerimize...emeği geçenlere girme hakkını jeton fiyatlarını 5,5 ytl yaparak yitiren İDO ya da deriiin saygılarımı iletiyorum.
Ayrıca ada gezimize dahil olamayan,şu an Ege'nin incisi İzmir'de belki de kordon sırtlarında keyif yapan(!) insan Övgü'ye de buradan öpücüklerimizi yolluyoruz...Ada sahillerinde bekliyorum her zaman yollarını gözlüyorum öfffküü =)
Gönlünüzce kalın..

"Hatırla Sevgili'den Ahmetlerin köşkü.Şu an Selin 'in çığlıkları bir kez daha yankılandı kulaklarımda"

6 yorum:

Erinc dedi ki...

Adalardan modalardan derken bütün yıl zikrettiğimiz "ada" gezisinin gerçekleşmesinden müthiş kıvanç duymaktayım..Daha nicesine..sevgiler,saygılar

Emir dedi ki...

bohçacı teyze unutulmuş ayıp olmuş

Erinc dedi ki...

ahh bohçacı teyzem.idolüm..bıçakçı amca,bohçacı teyze..bir de kumpirci amca.sırf onlar için bile gidilir adaya =)

curie dedi ki...

tabi yaaa...
-B.T. :Kayın bakam azcık ben de oturayııım!
-Burcu:maaşallahın var teyzecim nasıl sığalım.
-B.T. :aaa sığarız bea hahhh şöööylee
=)))
"dalgınlığıma gelmiş teyzemden özür diliyorum,saygılar.."

irem dedi ki...

halay çeken nadide insanlarımızla,bohçacı teyzemizle,çemkiren faytoncumuzla ve daha bir çok renkli kareyle güzel bir gündü...he bir de kötüyüm=)

Adsız dedi ki...

neden olmasin:)